f

Panel

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Μήλα στο τηγάνι !!!

Υλικά συνταγής:
  • Μήλο: 1 πολύ μεγάλο ή 2 μικρά
  • Αλεύρι: 1 κούπα
  • Αυγό: 1 μεγάλο
  • Γάλα: 1/4 κούπας περίπου
  • Ζάχαρη: 3 κουταλιές σούπας
  • Κανέλα: λίγη για πασπάλισμα
  • Λάδι: όσο χρειάζεται για τηγάνισμα

Οδηγίες:
1. Βάζετε σε μπολ το αλεύρι και προσθέτετε το αυγό χτυπημένο και το μισό γάλα. Ανακατεύετε και προσθέτετε κι άλλο γάλα (πρέπει να πάρετε ένα πυχτό χυλό). Κρατάτε το χυλό κατά μέρος.
2. Ξεφλουδίζετε το μήλο και με το ειδικό εργαλείο αφαιρείτε το κεντρικό μέρος με τα σπόρια. Το κόβετε σε φέτες περίπου 0.5 εκ. πάχος.
3. Βάζετε λάδι σε τηγάνι, περίπου 2 εκ. ύψος να ζεσταθεί. Βουτάτε ένα ένα τα κομμάτια του μήλου στο χυλό και στη συνέχεια τα τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά, να ροδίσουν καλά. Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά τα γυριζετε και από την άλλη.
4. Βγάζετε τα μήλα σε πιατέλα, τα πασπαλίζετε με την ζάχαρη και με κανέλα και σερβίρετε αμέσως.



mageirikikaisintages.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποσπάσματα από την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστου κυρού Παύλου μέρος Α΄ Επικείδιος Λόγος Αρχιγραμματέα Ι. Συνόδου

Αποσπάσματα από την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστου κυρού Παύλου.  Μέρος Α΄ Επικείδιοι Λόγοι με πρώτον τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...