Αγίου Παϊσίου για τα σημερινά συλλαλητήρια: «Θα βρεθούν τίμιοι άνθρωποι που θα δικαιώσουν τον αγώνα για τη Μακεδονία»

Και πράγματι βρέθηκαν μυριάδες ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι που δικαιώνουν την πρόρρηση αυτή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, αν αναλογιστεί κάνεις το μεγαλειώδες πολυπληθές συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και αυτό που πρόκειται να γίνει στην Αθήνα , « πρώτα ο ΘΕΟΣ»Η κάθε λέξη του πνευματοκίνητου λόγου του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ έχει τόση βαρύτητα και ουσιαστικό περιεχόμενο που σηματοδοτεί την πορεία του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους.

στην ηλεκτρονική εφημερίδα του παραθέτει την συνέντευξη – διαθήκη του αείμνηστου υπουργού Νικολάου Μάρτη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τις δόλιες μεθοδεύσεις της πλαστογράφησης της Ελληνικότητας της.

Ο Γέροντας Παΐσιος μου είχε πει ότι «οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι! Θα βρεθούν τίμιοι άνθρωποι, που θα αξιοποιήσουν και θα δικαιώσουν τον αγώνα σου» για τη Μακεδονία!

Σε ένα κομμάτι της συνέντευξης αυτής ο αυθόρμητος λόγος του Μακεδονομάχου ιστορικού Νίκου Μάρτη αφήνεται να ξεδιπλωθεί και να μαρτυρήσει λόγους ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ .

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έβλεπε αυτό που ερχόταν και βιώνουμε τώρα.

Έβλεπε τις δυσκολίες , το επίμηκες των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό , τις μεθοδεύσεις, τις υπαναχωρήσεις και τα δόλια αδιέξοδα …για αυτό και στηρίζει με τον παρηγορητικό του λόγο τον Νικόλαο Μάρτη που τότε ο τελευταίος « έβλεπε όλες τις πόρτες κλειστές».

Το ότι έβλεπε τότε όλες τις « διεθνείς πόρτες κλειστές» μας το εκμυστηρεύθηκε προσωπικά κατά επανάληψη και με αγωνία.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γνώριζε από τότε ότι κάποια πολιτικά πρόσωπα δεν επιθυμούσαν την ΤΙΜΙΑ επίλυση της ονομασίας σχετικά με το σκοπιανό για να μην χαλάσουν καριέρες .

Και τότε αποφασίζει να παρηγορήσει τον τέως υπουργό με αλήθειες που ερχόταν και τις βλέπουμε σήμερα :

Από την συνέντευξη

« Ν- Κύριε Μάρτη, είχατε μιλήσει με το γνωστό Γέροντα Παΐσιο;

Μ – Βέβαια! Και είχε γράψει ένα ποίημα για μένα! (σ.σ. αυτούσιο το ποίημα με το γραφικό χαρακτήρα του Γέροντα, δημοσιεύεται στο βιβλίο του Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες Προσκυνητών- Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Άθωνας» σελ. 272).

Μου είχε πει μάλιστα «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η Επανάσταση του ΄21, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας»…

Ν – Είχε μεγάλη αγάπη για τη Μακεδονία ο Γέροντας!

Μ- Πολύ! Και σε κάποιους προσκυνητές που διένειμαν δωρεάν χριστιανικά βιβλία, τους έλεγε να αγοράζουν και να διανέμουν και το βιβλίο μου, για την Πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας!

Ν – Σχετικά με τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών σας είχε πει κάτι συγκεκριμένο; Για την προπαγάνδα των Σκοπίων;

Μ – Ναι! Ο Γέροντας Παΐσιος μου είχε πει ότι «οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι! Θα βρεθούν τίμιοι άνθρωποι, που θα αξιοποιήσουν και θα δικαιώσουν τον αγώνα σου» για τη Μακεδονία!

Ν – Δηλαδή θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα;

Μ- Βεβαίως!

Ν – Κύριε Μάρτη, από την όλη συζήτηση που είχατε με το Γέροντα, αισθανθήκατε δηλαδή ότι ήταν σίγουρος για την τελική μας δικαίωση;

Μ – Αφού μου είπε «ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος»!..

ΚΑΙ αίφνης ερχόμαστε στο σωτήριο έτος του 2018, στο τρελοκομείο των ημερών μας και εκατοντάδες χιλιάδες ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Φιλτάτης Πατρίδος και από όλες τις γειτονιές της Ελληνικής Ομογένειας έρχονται δια ζώσης αλλά και προσευχητικά από μακρόθεν, με την τρανταχτή παρουσία τους να αξιοποιήσουν και να δικαιώσουν τον αγώνα για την Μακεδονία και να επαληθεύσουν τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ .

Εν κατακλείδι απομένει στο δικό μας χέρι να διεκδικήσουμε ειρηνικά και να διαχειριστούμε ουσιαστικά τα δίκαια αιτήματα μας για την ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ Μακεδονία μας.

Αδελφοί από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξεκινούν όλα .

Από την υπόθεση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξεκινάει η πορεία του Έθνους ημών στην πορεία του προς την Καθ ημάς Ανατολή , όπως μας είπε κατά επανάληψη ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Τα ενεργειακά συμφέροντα όπως τα περιγράψαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή δια της αρθρογραφίας μας , όταν ξέσπασε πάλι η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων , αυτά τα συμφέροντα είναι ισχυρά και αμείλικτα, δεν υπολογίζουν λαούς, δεν νοιάζονται για ιστορίες , δεν έχουν επάνω τους ούτε ιερό και όσιο

Για αυτό και πυροδοτούν εξελίξεις μέσα στην Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα.

Ας γίνουμε ΤΙΜΙΟΙ απέναντι στα ιερά και τα όσια μας , ας παραμείνουμε ΤΙΜΙΟΙ απέναντι στις επόμενες γενιές, όπως μας το είπε ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας.

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology